• +359883 30 30 45
  • Z absorber – АПСОРБЕР ЗА СРЕДНИ И ВИСОКИ ФРЕКВЕНЦИИ

   Апсорберот со иновативен дизајн од полиуретан, обезбедува звучна апсорпција за средните и високите фреквенции.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -53%

    

   Направен е од полиуретан. Овој иновативен дизајн му обезбедува звучна апсорпција во средните и високите фреквенции.

   "Z" геометријата го прави погоден за редење на хоризонтални или вертикална ѕидови и тавани, давајќи им модерен и исклучително ефикасен дизајн за звучна апсорбција на првите рефлексии и делумна дифузија на звучен бран.

   Примена: конференциски и телеконферентна сали, телевизиски и радио студиа, издавачки студиа,  репетициони сали, музички сали, јавни простории, концертни сали и простории.

   Монтажа: лепење со полиуретан или полихлорпренов лепак

   Технички информации:

   Материјал: полиуретанска пена

   Густина: 28 kg. / M3 (ISO 845)

   Цврстина 40%: 2.8 kPa (ISO 3386)

   Боја: темно сива

   Димензии на плочата: 40 x 40 cm

   Дебелина на плочата: 5 cm

   Тежина: 205 gr. / Плоча

   Класа на непродорно: BS 5852 Crib 5

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                              akusticni materijali

 • newsletter