• +359883 30 30 45
  • TIHO панел за звучна изолација и акустика

   Нова генерација високо-еластична мембрана за звучна изолација
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   Нов

   TIHO © е панел за звучна изолација и акустика  кој се монтира на секакви ѕидови. Се користи кога сакате да ја намалите  иритирачката бучава што доаѓа од соседните простории.

   Неговата еластична основа е од акустична пена, чија структура ја зголемува звучната апсорбција помеѓу мембраната и постоечкиот ѕид.Нова генерација виско-еластична мембрана за звучна изолација со висока тежина и големи внатрешни загуби, која запира преминувањето на звучни бранови. Неговиот надворешен слој ја зголемува звучната апсорбција и и го регулира звучното поле во просторијата и заедно со кадифената прекривка создаваат "тивка зона" околу панелот.

   Карактеристики

   - Се монтира брзо, без специјален алат, без прашина

   - Се чисти со влажна крпа или правосмукалка

    Цената е за парче.

    Димензии: 100x50x4,8см

                                                                                                                                                                       materijali za zvucna i akusticna izolacija

 • newsletter