• +359883 30 30 45
  • Тенка самолеплива мембрана за звучна изолација на ѕидови, автомобили, ламарина - TeckSound 2,5mm

   Се користи за зголемување на индексот на звучна изолација на преградни ѕидови и зголемување на индексот на звучна изолација на метални врати.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин

   - Високи својства за звучна изолација

   - Лесно се прилагодува на нерамни површини

   - Отпорна на топло и ладно

   - Одлична отпорност на стареење

   - Лесна за монтажа

   Контактирајте не за цена
   -15%

   Синтетички високоеластичен материјал за звучна изолација, направен  врз основа на полимери и битумен, кој не содржи олово. Материјалот има  ефект врз тенкоѕидните плочи (лимен врати, поликарбонат плочи и спроводници). Мембраната може да се користи за звучна изолација при воздушен или удрен тип на бучава.

   Својства:

   - Високо волуменска тежина 2000 кг / м3
   - Огноотпорен
   - Група на запаливост  - BS1 d0.
   - Не апсорбира влага

   Примена:

   - Звучна изолација на преградни сидови

   - Звучна изолација на кабини

   - Се користи за звучна изолација на автомобили, за контрола на вибрации на врати, капаци и под.

   Карактеристики:

   - Големина: 1x1.22м

   - Дебелина: 2,5мм

    

   Цената е по m2                                                                                                                                                                                                                       zvucna izolacija

    

 • newsletter