• +359883 30 30 45
  • TechFoam - Звучна изолација за серверски кабинети

   Огноотпорен фоноизолациски материјал за серверски кабинети
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин

   + негорив, класа B1

   + директен монтажа

   + 4 см. дебелина

   + зголемена специфична тежина за подобра звучна изолација

   Контактирајте не за цена

   Нова генерација на акустична пена TechFoam за звучна изолација на серверски кабинети и простории.

   Во овој панел има додаден графитен прав, кој што ја зголемува тежината и соодветно звукоизолациските својства на TechFoam. Кај стандардните акустични пени тежината варира меѓу 18 и 30 кг./м3, додека TechFoam има 50 кг./м3.

   Панелот има сертификат за тешкогорив материјал, клас B1. Специјалната геометриска форма на лицето ги зголемува дополнително акустичните својства. Погоден е за директно лепење на хоризонтални и вертикални површини од метал, пластика и друго. Вкупниот коефициент алфа на звучна апсорпција на панелот TechFoam со дебелина 4 см е alpha = 0.80, а изолациската моќ на панелот достигнува 6 dB.  

   Димензии на панелот: 100 х 100 х 4 cm

   Цената е за m2

    

                                                                                                                                                                                                     zvucna izolacija

 • newsletter