• +359883 30 30 45
  • Square Raster Absorber – ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН И ДОБРИ АКУСТИЧНИ СВОЈСТВА

   Square Raster Absorber ви нуди најдобри резултати во апсорбирање на средни и високи фреквенции.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Арт. №: SRA1

   АКУСТИЧЕН МАТЕРИЈАЛ  Square Raster Absorber

   Контактирајте не за цена
   -31%

    

   Square Raster Absorber, нуди најдобри резултати во апсорбирање на средни и високи фреквенции. Апликацијата на материјалот во издавачки, телевизиски и радио студиа гарантира добро акустично решение за атрактивна цена. Друга предност на Square Raster Absorber е дека поставените плочи имаат  незабележливи  рабови меѓу нив, а шуплините можат да се користат за поставување на кабли во нив.

   - Иновативен дизајн

   - Добри акустични својства

   - Лесна инсталација

   - Различни апликации

   Примена: конференциски и телеконферентна сали, телевизиски и радио студиа, издавачки студиа,  корепетициски сали, музички студиа, јавни простории, концертни сали и простории

   Монтажа: лепење со полиуретанско лепило; погоден за ѕидови и тавани

   Технички информации:

   Материјал: Полиуретанска пена

   Густина: 28 kg. / M3 (ISO 845)

   Цврстина 40%: 2.8 kPa (ISO 3386)

   Боја: темно сива

   Димензии на плочата: 50 x 50 cm

   Дебелина на плочата: 7,5 cm

   Тежина: 490 gr. / Плоча

   Класа на непродорно: BS 5852 Crib 5

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                                      akusticni paneli

 • newsletter