• +359883 30 30 45
  • SOUNDPRO КОМПЛЕТ - МОДЕЛ DIGITAL SOUND

   КОМПЛЕТ ПАНЕЛИ ЗА АКУСТИЧНО ТРЕТИРАЊЕ НА ПРОСТОРИИ ДО 12 М2
   SoundPro by Decibel
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин

   SoundPro вклучува 12 акустични елементи:

   1 Панел DECIBEL MOTIVE со печатен мотив,
   3 Wedge Absorber панели со луксузна кадифена покривка,
   8 Z Absorber панела во црна боја.

   + подарок - лепило за монтажа

   Контактирајте не за цена

   SoundPro е акустичен комплет од 12 суперефикасни акустични елементи за постигање на кристално чист звук во мали затворени простории

   SoundPro е за тие коишто слушаат музика, гледат филмови и барат вистинско кино доживување во домот.

   SoundPro вклучува:
   1 Панел DECIBEL MOTIVE со печатен мотив,
   3 Wedge Absorber панели со луксузна кадифена покривка,
   8 Z Absorber панела во црна боја.

   Избери SoundPro за твоето домашно студио или подари го на пријател.
   Монтирај го лесно на ѕидовите и таванот и уживај во резултатите.

   Комплетот за акустично третирање SoundPro e испитан и произведен во Бугарија од екипата на DECIBEL.
   Цената на комплетот (12 панели) е 5852.00 ден со вклучен ДДВ.
   При нарачка на еден комплет, добивате подарок лепило за монтажа на SoundPro.

                                                                                                                                                                                                 akusticni materijali

 • newsletter