• +359883 30 30 45
  • Перфориран акустичен панел - Circulo 50 x 50 x 5.7 cm

   Circulo е перфориран панел за звучна апсорбција кој е развиен за акустичен третман на станбени простории, канцеларии, ресторани и др.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -18%

    

   Circulo panel® е дизајниран акустичен панел составен од 10% перфорирана плоча на предниот дел од МДФ со природен фурнир и основа од технички полиуретан со дебелина од 50mm. Acer panel е адаптиран и дизајниран да работи во средните фреквенции од звучниот спектар. Минималистичкиот  стилски дизајн го прави погоден за станбени и јавни простори. Панелот може да се монтира како единечен елемент или во композиција, па да оформи цели ѕидови или паноа. Елегантниот  дизајн создава извонредни визуелни ефекти врз ѕидовите на кои е монтиран.

   Примена:

   Барови, дискотеки, ресторани, трговски центри, административни простории, хотели, конференциски сали, канцеларии, издавачки и телевизиски студија, концертни сали, училници, аудиологични и аудиометрични ординации.

    

   Технички информации:

   Материјал: МДФ со природен фурнир; технички полиуретан

   Боја: V02 - Enchanted Oak

   Димензии: 500mm. X 500mm.

   Дебелина: 57mm.

   Тежина: 2,14 kg.

   Перфорација: 10,00%

   Инсталација: ѕидови и тавани; преку директно лепење

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                            akusticen materijal

 • newsletter