• +359883 30 30 45
  • Перфориран акустичен панел - ACER 50 x 50 x 5,7 cm

   Acer е перфориран панел, погоден за акустичен третман на станбени и јавни простори
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -18%

    

   Acer Panel е дизајниран акустичен панел составен од 10% перфорирана  плоча на предниот дел од МДФ со природен фурнир и основа од технички полиуретан со дебелина од 50mm.

   Acer Panel e адаптиран и дизајниран да работи во средни и високи фреквенции од звучниот спектар. Модерниот и стилски Acer е погоден за комбинација како во современи ентериери, така и во повеќе класични стилови. Тенкиот рез на предната плоча, осветлени од вештачка или природна светлина, фрлаат дополнителна сенка врз основата, придонесувајќи за оптичка илузија на длабочина на концентрична перфорација. Панелот може да се монтира како единечен елемент или во композиција, па да оформи цели ѕидови или паноа. Елегантниот  дизајн создава извонредни визуелни ефекти врз ѕидовите на кои е монтиран.

   Примена:

   барови, дискотеки, ресторани, трговски центри, административни простории, хотели, конференциски сали, канцеларии, издавачки и телевизиски студија, концертни сали, музички студиа, простории и училници, аудиологични и аудиометрични ординации.

   Технички информации:

   Материјал: МДФ со природен фурнир; технички полиуретан

   Боја: V02 - Enchanted Oak

   Димензии: 500mm. X 500mm.

   Дебелина: 57mm.

   Тежина: 2,14 kg.

   Перфорација: 10,00%

   Монтажа: ѕидови и тавани; преку директно лепење

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                              akusticen materijal

 • newsletter