• +359883 30 30 45
  • Gyza Raster Absorber - акустичен материјал

   Висококвалитетниот Gyza Raster Absorber е направен од полиуретанска пена, специјално дизајниран да апсорбира средни и високи фреквенции.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -22%

    

   Висококвалитетниот Gyza Raster Absorber е направен од акустична пена, специјално дизајнирана да апсорбира средни и високи фреквенции.

   Геометријата и големината на размерот  го прави максимално ефикасен за секакви специјализирани простории. Секоја плоча поседува шуплини и рез, кои дополнително придонесуваат за ефикасноста на панелот.

   - Иновативен дизајн со повеќе агли

   - Одлични акустични својства

   - Лесна монтажа

   - Погоден за примена на ѕидови и тавани

   Примена: конференциски сали, контакт центри, телевизиски и радио студиа, издавачки студија, простории за звучна обработка, музички сали, јавни простории, концертни сали.

   Инсталација: лепење со полиуретан; погодeн за ѕидови и тавани

   Технички информации:

   Материјал: Полиуретанска пена

   Густина: 28 kg. / M3 (ISO 845)

   Цврстина 40%: 2.8 kPa (ISO 3386)

   Боја: бела

   Димензии на плочата: 50 x 50 cm

   Дебелина на плочата: 9,5 cm

   Тежина: 610 gr. / Плоча

   Класа на непродорност: BS 5852 Crib 5

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                             akusticen materijal

 • newsletter