• +359883 30 30 45
  • ДРВЕН АКУСТИЧЕН ПАНЕЛ- WavO

   WavO е перфориран панел, адаптиран за акустично третирање на станбени простории, канцеларии, ресторани и др.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -40%

    

   Перфориран акустичен панел WavO е составен од перфорирана рамнина на лицето и основа од технички полиуретан со дебелина 50mm.

   WavO е адаптиран и дизајниран да работи во средните фреквенции од звучниот спектар. Композитната екпресивност на панелите овозможува безбројни комбинации и индивидуални композиции. Тенките  резови на предната плоча, осветлени од вештачка или природна светлина, фрлаат дополнителни сенки врз основата, придонесувајќи за оптичка илузија на длабочина на перфорациjата.

   Примена: барови, дискотеки, ресторани, трговски центри, административни простории, хотели, конференциски и телеконферентни сали, канцеларии, издавачки и телевизиски студиа, концертни сали, музички студиа,  простории и училници, аудиологични и аудиометрични ординации.

    

    

   Технички информации:

   Материјал: МДФ бел МАТ; технички полиуретан

   Боја: V01 - Frozen Bark - бела мат

   Димензии: 600mm. X 600mm.

   Дебелина: 57mm.

   Тежина: 2,14 kg.

   Перфорација: 9,7%

   Монтажа: ѕидови и тавани; преку директно лепење

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                                  akusticni paneli

 • newsletter