• +359883 30 30 45
  • ДИФУЗЕР - Inca mini 600 x 600 mm.

   Inca дифузер е одличен избор ако трагате по начин да ја зголемите звучната слика со помош на дифузија.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -13%

    

   Inca е направен од експандиран полиестирен кој е исклучително лесен  за монтажа. Нуди оптимални резултати во средните и високите фреквенции. Со невообичаениот дизајн е акустично и естетски избалансиран и помага да биде постигнат апстрактен визуелен ефект преку решетка од најмалку четири Inca дифузери.

   Примена:

   Конференциски сали, канцеларии, радио и телевизиски студија, јавни простори, концертни сали и др.

    

   Технички податоци:

   Материјал: експандиран полистирен

   Боја: темно сива

   Димензии: 600x600 мм

   Највисока точка: 150 мм

   EDA: 0.85 м2

   Монтажа: преку директно лепење                                                                                                                        akusticen materijal

 • newsletter