• +359883 30 30 45
  • ДИФУЗЕР - Inca 600 x 600 mm.

   Inca Е ОДЛИЧЕН ИЗБОР АКО ТРАГАТЕ ПО НАЧИН ДА ЈА ЗГОЛЕМИТЕ ЗВУЧНАТА СЛИКА СО ПОМОШ НА ДИФУЗИЈА.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -13%

    

   Inca е направен од експандиран полистирен кој е исклучително лесен  за монтажа. Нуди оптимални резултати во средните и високите фреквенции. Со невообичаениот дизајн е акустично и естетски избалансиран и помага да биде постигнат апстрактен визуелен ефект преку решетка од најмалку четири Inca дифузери.

   Примена:

   Конференциски сали, канцеларии, радио и телевизиски студија, јавни простории, концертни сали и др.

   Технички податоци:

   Материјал: експандиран полистирен

   Боја: темно сива

   Димензии: 600x600 мм

   Највисока точка: 150 мм

   EDA: 0.85 м2

   Монтажа: преку директно лепење

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                             akusticen materijal

 • newsletter