• +359883 30 30 45
  • ДИФУЗЕР – Aztec mini 600 x 600 mm.

   Дифузерот Aztec mini e акустичен продукт за студиа , конференциски сали и др.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -13%

    

   Aztec дифузерот е направен од експандиран полистирен и обезбедува оптимално решение за средни и високи фреквенции. Придонесува за значително подобрување на дифузното звучно поле. Иновативниот  дизајн му овозможува постигнување на ексклузивен аголен ефект, преку дифузиона решетка направена од четири Aztec дифузери.

   Примена:

   Конференциски сали, радио и телевизиски студија, јавни простории, концертни сали, канцеларии и сл.

   Технички податоци:

   Материјал: експандиран полистирен

   Боја: темно сива

   Димензии: 600x600 мм

   Највисока точка: 150 мм

   EDA: 0.71м 2

   Монтажа: преку директно лепење

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                               akusticen materijal

 • newsletter