• +359883 30 30 45
  • АКУСТИЧНИ ПОДЛОГИ ЗА ЗВУЧНИЦИ

   Wow monitor pads се одлични за регулирање на звукот и вибрациите од музичките звучници
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -45%

    

   WOW PADS се иновативни по својот дизајн, компатибилни со широк спектар на студиски звучници. Тие се важен акустичен елемент, со чија помош суштински се намалуваат вибрациите кои се пренесуваат од звучници кон површината на која се поставени. Изработени се од технички полиуретан со оптимална густина, лесни и многу лесен за употреба. Антивибрационите карактеристики како и чистиот естетски изглед, можат да бидат дополнително подобрени со нанесување на облога од флок влакна. Wow monitor pads се дизајнирани така што да имаат  регулирана наклонетост, под кој се поставуваат звучници. Mожат да бидат скроени и монтирани во согласност со димензиите на звучниците.

   Технички информации:

   Материјал: технички полиуретан

   Боја: темно сива со можност за дополнителна облога од флок влакна

   Густина: 60 ​​кг / м3

   Димензии: 350x150 мм

   Дебелина: 50мм

   Тежина: 205 гр.

   Монтажа: под студиски звучник                                                                                                                       akusticna izolacija

    

 • newsletter