• +359883 30 30 45
  • АКУСТИЧНИ ЅИДНИ ПАНЕЛИ ОД ЛИНИЈАТА Geometry live line

   Geometry live line е акустичен ѕиден панел подобен за канцеларии, многофункциоални сали , училишта , универзитети , клубови и станбени објекти
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена

    

   GEOMETRY LIVE LINE  акустичен ѕиден панел  погоден за стилско внатрешно уредување кој има високи својства на звучна апсорбција. Може да биде комбиниран во различни геометриски форми и бои. Достапен е во црвена, бела и црна боја. 

   Димензии на елементите:

   600 мм x 600 мм x 840mm

   Примена:

   канцеларии, повеќефункциоални сали, училишта, универзитети, клубови и станбени простори

   Монтажа:

   преку директно лепење со монтажен полиуретански лепак.                                                                                       akusticni paneli

    

 • newsletter