• +359883 30 30 45
  • Акустични ѕидни панели обложени со текстилен материјал 100х50х5 cm

   Елегантни акустични панели обложени со текстил
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена

    

   Панелите за апсорбција на звук  имаат срцевина од технички полиуретан и завршен слој од акустичен текстил.

   Акустичниот текстил придонесува за добра звучност во просториите, и е идеално решение за простории каде што има потреба од акустичен третман и естетска визија. Тектилот на панелите им дава пријатен и стилски завршеток на просториите во кои се применуваат. Панелите се нудат со дебелина од 50мм и во 13 различни атрактивни бои. Акустичните панели се лесни за монтажа, преку директно лепење со монтажно лепило. Хигиената се одржува преку бришење со влажна и чиста крпа. Текстилот, исто така може да се третира со меки детергенти, по потреба.

   Примена: панелите за апсорбција на звук  се создадени за употреба во канцелариски простори (каде има ехо), за обложување на ѕидови и тавани, во домашни кина, музички катчиња, издавачки студиа и конференциски сали каде се цели кон добра звучност и разбирливост на говорот.

   Во зависност од димензиите и намената на просториите панелите за апсорбирање на звук можат да бидат скроени и монтирани во согласност со постоечкиот дизајн на конструкција или преку директно лепење.

    

   Техчички информации:

   Материјал: технички полуиретан и акустичен текстил

   Бои: Панелите се нудат во 13 бои (номенклатура по каталог T01- T13)

   Димензии: 1000мм. x 500 мм.

   Дебелини: 50 мм.

   Тежина: 0.828 kg. ; 0.414 kg

   Монтажа: ѕидови, тавани;

 • newsletter