• +359883 30 30 45
  • Акустичен полиуретан дунапрен 1см.

   Акустичен материјал за апсорпција на звук, 1cm
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена

   Примена:

   Tехничкиoт полиуретан е акустичен материјал наменет за звучна апсорпција на високи фреквенции. Во простории каде што има ехо, овој материјал ја подобрува акустиката и се намалува времето на реверберација.

   Овој материјал не поседува технички карактеристики за звучна изолација.

   Дебелина: 10мм

   Димензии на парче: 100 х 100 см

   Волуменска тежина на структурата: 18 кг. / М3

   Отпор на воздушна пропустливост: 2500 Rayl / m

   Боја: темно сива

   Цената е за m2                                                                                                                                                                  akusticen materijal

   zvucna izolacija

 • newsletter