• +359883 30 30 45
  • АКУСТИЧЕН МАТЕРИЈАЛ СО ЕЛИПСОВИДНА ПОВРШИНА

   Материјалот се продава на парчиња со димензии (200 x 100 x 3,5 см.) - 2 м². Минимална количина за нарачка - 2 м².
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -59%

   Поради отворената  клеточна структура и специфична геометрија поседува многу добри својства за звучна апсорпција. Се користи за акустична обработка претежно во студија, дискотеки, барови, домашни кина, простории со бучни машини, автомобили и други, каде што е потребно намалување на "ехото" или целосна звучна апсорпција со цел правење вокални или инструментални записи. Материјалот може да се лепи  на ѕидови и тавани со полиуретански лепак.

   Вкупна дебелина при врвот на пирамидата - 3,5 сm 

   Дебелина на основата - 2 сm

   Еден лист содржи 2 m2  

   Цената е по m2                                                                                                                                  akusticna izolacija

                                                                                                                                                                               zvucna izolacija

 • newsletter