• +359883 30 30 45
  • АКУСТИЧЕН МАТЕРИЈАЛ - Екопол 5см

   Акустичен материјал со пирамидална структура
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -69%

    

   Поради отворената  клеточна структура и специфична геометрија поседува исклучително добри акустични својства за звучна апсорпција. Се користи за акустичен третман претежно во студија, дискотеки, барови, домашно кино, простории со бучни машини и слично, каде што е потребно намалување на "ехото" или целосна звучна апсорпција со цел правење вокални или инструментални снимки. Материјалот не е погоден за звучно изолирање (не го запира преминувањето на звукот од соба во соба, само го елиминира ехото во просторијата во која се поставува) на простории. Материјалот може да биде поставен на ѕидови и тавани со полиуретанско лепило.

    

   Вкупна дебелина при врвот на пирамидата:- 5 см

   Дебелина на основата: - 1 см

   Цената на овој производ е за парче со ДДВ.

   Големина на парче: 100x200x5см                                                                                                                             akusticni materijali

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.

 • newsletter