• +359883 30 30 45
  • АКУСТИЧЕН МАТЕРИЈАЛ Екопол 4см

   Материјал за звучна апсорпција со пирамидална структура
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена
   -70%

    

    

   Заради отворената  клеточна структура и специфична геометрија поседува исклучително добри акустични својства за звучна апсорпција. Се користи за акустичен третман претежно во студија, дискотеки, барови, домашно кино, простории со бучни машини и слично, каде што е потребно намалување на "ехото" или целосна звучна апсорпција со цел правење вокални или инструментални снимки. Материјалот не е погоден за звучно изолирање (не го запира преминувањето на звукот од соба во соба, само го елиминира ехото во просторијата во која се поставува) на простории. Материјалот може да биде поставен на ѕидови и тавани со полиуретанско лепило.

    

   Вкупна дебелина при врвот на пирамидата:- 4 см

   Дебелина на основата:  - 1 см

   Големина на парче: 100x200x4см

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                               

 • newsletter