• +359883 30 30 45
  • АКУСТИЧЕН ЅИДЕН ПАНЕЛ ПОКРИЕН СО ФЛОК 100 x 50 x 5 cm.

   Акустичен ѕиден панел со луксузна кадифена облога
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена

    

   Панелите за апсорбција на звук имаат срцевина од технички полиуретан и завршен слој од флокирани влакна.

   Флокираните влакна го создаваат кадифениот  ефект и го прават исклучително атрактивен за покривање  на акустичните  панели. На овој начин се подобруваат нивните карактеристики и се создава интересен естетски изглед, кој е посакуван фактор при дизајнирањето на индивидуални акустични решенија. Технологијата дозволува флокираните влакна  да бидат нанесени врз објекти со различна форма и топографија на површината, што е дополнителна предност во побарувачката при звучното проектирање.

   Акустичните панели се лесни за монтажа, преку директно лепење со монтажен лепак или со поставување  на конструкцијата. Чистењето се одвива преку бришење со влажна и чиста крпа.

   Примена:

   Барови, ресторани, хотелски клупи, приемни сали, конференциски сали, канцеларии, домашни кина, станбени простории, продавници и трговски центри, забавни и спортски објекти, концертни сали, радио и телевизиски студиа, универзитетски и црковни простории, училници и соби за предавање .

   Технички информации:

   Материјал: технички полиуретан; флокирани влакна

   Боја: елементите се нудат во 8 бои (номенклатура по каталог F01 - F08)

   Димензии: 1000mm. X 500mm.

   Дебелина: 50 mm.

   Тежина: 0,480 kg.

   Монтажа: ѕидови, тавани

   преку директно лепење со лепак                                                                                                                            akusticni paneli

 • newsletter