• +359883 30 30 45
  • Акустичен ѕиден панел обложен со текстилен материјал 50х50х5

   Текстилен ѕиден панел за акустично третирање на канцеларии, ресторани и домашни кина
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Достапност:
   Во магацин
   Контактирајте не за цена

    

   Панелите за апсорбирање на звук  имаат срцевина од технички полиуретан 18-30 кг.м3 и завршен слој од акустичен текстил.

   Примена: Панелите за апсорбирање на звук се создадени за употреба во канцелариски простории (каде има ехо), за обложување на ѕидови и тавани, во домашни кина, музички катчиња, издавачки студија и конференциски сали каде се цели кон подобра звучност и разбирливост на зборовите. Акустичниот текстил придонесува за добра звучна апсорпција на панелите, претворајќи ги во идеално решение за простории каде што има потреба од акустичен третман и естетска визија. Текстилот на панелите дава пријатен и стилски завршеток на просториите во кои се применуваат. Панелите се достапни со дебелина од 50мм и во 13 различни атрактивни бои. Акустичните панели се лесни за инсталација, преку директно лепење со монтажно лепило. Хигиената се одржува преку бришење со влажна и чиста крпа. Текстилот, исто така може да се третира со меки детергенти, по потреба.

   Во зависност од димензиите и намената на просториите, панелите за апсорбирање на звук, можат да бидат скроени и монтирани во согласност со постоечкиот дизајн на конструкција или преку директно лепење.

    

   Технички информации:
   Материјал: технички полиуретан и акустичен текстил
   Бои: Панелите се нудат во 13 бои (номенклатура по каталог T01- T13)
   Димензии: 500мм. x 500 мм.
   Дебелини: 50 мм.
   Тежина: 0.828 kg. ; 0.414 kg
   Монтажа: ѕидови, тавани;
   преку директно лепење

   ЦЕНАТА Е ПО ПАРЧЕ.                                                                                                                                             akusticen panel

    

    

 • newsletter